Maastricht Massage

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burg Ceulenstraat 49 B , 6212 CP Maastricht, Limburg

E-mail

Over Maastricht Massage

Een massagebehandeling is altijd persoonlijk en wordt altijd afgestemd op persoonlijke wensen en omstandigheden. Een massage ondergaan is niet alleen een weldaad maar ook een rustpunt in deze drukke wereld. Trakteer jezelf en of je partner op een ontspannende massage om weer eens helemaal tot rust te komen. Bent u zelf toe aan Meyer ontspanning toe of wilt u uw partner verrassen?
In onze gezellige privé sauna kunt u met maximaal 3 andere personen terecht voor een paar uurtjes ontspanning . Ideaal ook voor een romantisch uitje! U kunt genieten van een finse sauna, een infrarood cabine, stoomcabine, regendouche een buiten spa, relaxruimte en gezonde drankjes. U kunt de sauna’s dus ook combineren met een ontspanningsmassage. Tijdens uw verblijf komen geen medebezoekers. Desgewenst kunt u ook een overnachting bij oaken. (+€ 50).De sauna/massage/overnachting is dan ook uitsluitend op afspraak. U kunt ook alles apart boeken.
Effecten van Massage

Massage kan een grote invloed uitoefenen op het lichaam en de geest. Er komen steeds meer onderzoeken en de inzichten van de effecten van massage nemen nog steeds toe. Een aantal effecten zijn door onderzoek bekend.

Door massage neemt de bloeddoorstroming van het weefsel toe waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden en voedingstoffen (en zuurstof) beter aangevoerd kunnen worden.
Bij een stevige massage komt histamine vrij, dat hyperaemie veroorzaakt en vocht mobiliseert. Als wij willen dat vocht opgenomen en afgevoerd wordt, moet het vrijkomen van hystamine juist worden voorkomen. De massage zal dan rustig en gericht op re-absorptie van het vocht zijn.
De stofwisseling verbeterd en dat zorgt ervoor dat alle organen hun werkzaamheden goed kunnen doen.
Een spier die gedurende 3 -5 minuten wordt gemasseerd bereikt de grootste doorbloedingsintensiteit. Het grootste effect is 15- 20 minuten na het beëindigen van de massage.
Massage heeft invloed op de spierspanning.

Kaart

Openingstijden

Ma
-
Di, Do
-
Wo
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/joslodewick

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Maastricht Massage in Burg Ceulenstraat 49 B, Maastricht Limburg 6212 CP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Maastricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6212 CP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229116]