Maison Blanche Dael

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wolfstraat 28 , 6211 GN Maastricht, Limburg

E-mail

Over Maison Blanche Dael

Sinds 1878 is Blanche Dael het vertrouwde adres in Maastricht voor dagelijks versgebrande kwaliteitskoffie & theespecialiteiten. Proef de subtiele smaak van het beste van onze ambachtelijke producten en ervaar zelf hoe de koffie en doppinda's dagvers worden gebrand.
Diverse hoogwaardige Arabica-melanges en Single Origin koffiesoorten worden dagelijks gebrand. 100 verschillende theevariëteiten & kruideninfusies bieden voor ieder wat wils.

Ook de betere horecazaken en zakelijke partners in Zuid-Oost Nederland weten Blanche Dael te vinden. Voor een totaalconcept kunnen horecapartners, kantoren en bedrijven bij Blanche Dael terecht. De kleinschaligheid en persoonlijke service zorgen er voor dat Blanche Dael op maat kan adviseren en leveren. Ook kan Blanche Dael helpen in de keuze van de juiste koffiemachine en koffiemolens.
neem contact op, of bezoek de site voor meer informatie en de webwinkel van Blanche Dael

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-
Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Cafes

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Maastricht Limburg

Is Maison Blanche Dael in Wolfstraat 28, Maastricht Limburg 6211 GN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Cafes diensten in Maastricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht Cafes per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6211 GN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3786924]