N Architecten BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koningsplein 16 , 6224 EC Maastricht, Limburg

E-mail

Over N Architecten BV

N architecten is een architectenbureau opererend op het gebied van architectuur, interieur en stedenbouw door Peter Claassens opgericht in 2000. Kennis en ervaring, opgedaan als partner bij andere bureaus en sinds 2000 met N architecten, staan garant voor een brede en solide basis voor zowel de projecten als de organisatie.

De werkwijze van N architecten is helder en eenvoudig; de verschillende stappen in het ontwerpproces zijn duidelijk herkenbaar en worden beheerst, waarbij het belang van de opdrachtgever prioriteit heeft.

Aan de basis van iedere opgave staat voor ons het ontwikkelen van een helder concept, waarbij de relatie tussen programma, budget, architectuur en tijd onmiskenbare onderdelen zijn om te komen tot een evenwichtig ontwerp.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Maastricht Limburg

Is N Architecten BV in Koningsplein 16, Maastricht Limburg 6224 EC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Maastricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6224 EC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3726066]