Noblesse Patisserie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Scharnerweg 37 , 6224 JA Maastricht, Limburg
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Noblesse Patisserie

In het atelier van patisserie Noblesse word een rijke historie in ere gehouden.
Een diepgewortelde passie voor het vak, persoonlijke aandacht voor de wensen van de klanten en puur vakmanschap. Dagelijks worden ambachtelijke producten geheel volgens oud recept bereid. Volgens traditie en met passie. En dat proeft u.
Het uitgebreide assortiment spreekt tot ieders verbeelding. De gezelligheid, de authenticiteit en het vakmanschap, het bestaat nog. Bij patisserie Noblesse wordt op de eerste plaats aan de klant gedacht. Fijnproevers, jong en oud. Van kleine lekkerbekken tot lieve omaas en suikertantes.

Patisserie Noblesse maakt het ú graag naar uw zin. Een overheerlijke Grenache, een smakelijke appeltaart of rijk gevulde bonbons, aan u de keuze. Kom snel eens langs en laat u verassen door al het goede waarvan u dacht dat het niet meer bestond. Men noemt het niet voor niets de goede oude tijd…

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Patisserie-Noblesse/241004675964716

Categorieën: Bakeries

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Maastricht Limburg

Is Noblesse Patisserie in Scharnerweg 37, Maastricht Limburg 6224 JA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Broodjes diensten in Maastricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht Broodjes per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6224 JA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816255]