Polygarde BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Leidenlaan 12 , 6229 EZ Maastricht, Limburg

E-mail

Over Polygarde BV

Welkom bij Polygarde, het beveiligingsbedrijf waar alles draait om social return.‘Social return’ staat bij ons voor terugkeren in de samenleving. Polygarde werft en selecteert medewerkers die door middel van opleiding en werk weer terugkeren in de maatschappij. Voor u als opdrachtgever betekent dat, dat u altijd samenwerkt met gemotiveerde professionals die door Polygarde worden gecoacht. Polygarde is dan ook meer dan beveiligen. Naast onze beveiligingsdiensten kunt u bij ons ook terecht voor verkeersregelaars, receptionisten en teleservice.

Waarom kiezen voor Polygarde?
Door een samenwerking aan te gaan met Polygarde, werkt u mee aan 'Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen' (SROI) waardoor mensen uit diverse Limburgse gemeenten een nieuwe kans krijgen. Doordat onze medewerkers worden begeleid en gemonitord en wij in het bezit zijn van het keurmerk Beveiliging bent u altijd verzekerd van een hoge kwaliteit aan dienstverlening.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/polygarde

Categorieën: Security Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Polygarde BV in Leidenlaan 12, Maastricht Limburg 6229 EZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Maastricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6229 EZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3720877]