Q-PARK PRESENTEERT NIEUWE SERVICES VOOR PARKEERDERS!

Door: Q-park  05-04-2006
Trefwoorden: Mobiliteit, Parkeeraccommodaties

Parkeeronderneming Q-Park staat bekend om zijn schone, veilige, goed verlichte en comfortabele parkeeraccommodaties. Dit laatste punt krijgt binnenkort een impuls dankzij de introductie van een aantal bijzondere extra services. Hierdoor parkeert de klant niet alleen comfortabel, maar wordt hij ook comfortabel op weg geholpen naar zijn eindbestemming.

Snel en comfortabel op weg helpen
Ward Vleugels, bestuursvoorzitter van Q-Park
, maakt met voorbeelden duidelijk wat de extra services inhouden: “Een herkenbare situatie: je hebt altijd een paraplu in de auto liggen, behalve op die regenachtige middag waarop je de stad in gaat. Dan is het toch handig dat je bij Q-Park gratis een leenparaplu mag meenemen. Een andere situatie: je auto staat geparkeerd in een Q-Park parkeeraccommodatie. Als je je auto wilt ophalen, merk je dat de accu leeg is. Gelukkig heeft de parkinghost een acculader bij de hand waarmee hij je snel weer op weg helpt.” Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de extra services die Q-Park in zijn parkeeraccommodaties beschikbaar stelt. Daarnaast worden ook leenkinderwagens en alcoholtesters aangeboden en komen er vending machines waar klanten snacks en frisdrank voor onderweg kunnen kopen.

Een stap verder in klantgerichtheid
Het idee voor de extra services komt voort uit de klantgerichte aanpak die Q-Park nastreeft. Ward Vleugels: “Mensen willen hun auto dicht bij hun bestemming kwijt, in een veilige en schone omgeving. Dat is dan ook de basis van al onze parkeeraccommodaties. Nu gaan we nog een stap verder door ervoor te zorgen dat de klant al veel zaken in de parkeervoorziening kan regelen. Immers: tijd is geld en gemak dient de mens. Een test met deze services in enkele van onze parkeeraccommodaties werd zeer enthousiast ontvangen!”
‘Live’ testen en bewonderen op Intertraffic
De extra services van Q-Park beleven hun officiële primeur op de internationale vakbeurs Intertraffic Amsterdam 2006, waar ze niet alleen te bewonderen maar ook ‘live’ te testen zijn. In het najaar worden de acculaders en leenparaplu’s standaard ingevoerd in alle bemande Q-Park parkeeraccommodaties in Europa. De overige services komen beschikbaar in de middelgrote en grote binnensteden. De meest luxe Q-Park parkeeraccommodaties in de grootste binnensteden worden bovendien uitgerust met een handig informatiescherm bij de loge, waar bezoekers live de belangrijkste nieuws- en verkeersfeiten kunnen volgen voordat ze hun weg vervolgen

Trefwoorden: Mobiliteit, Parkeeraccommodaties