ROXX International BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoogbrugstraat 74 , 6221 CS Maastricht, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over ROXX International BV

Roxx International BV is een onafhankelijk handelsbedrijf met veel ervaring in het produceren en leveren van weg- en waterbouwmaterialen. Wij zorgen ervoor dat steenachtige materialen en natuursteen vanuit de groeves of fabrieken vanuit België, Duitsland en Nederland zonder of met tussenopslag op de door u gewenste bestemming worden geleverd. Roxx International vertegenwoordig deze groeves en regelt voor u de kwaliteit en het logistieke verhaal. Door jarenlange ervaring weten wij waar de struikelblokken en valkuilen liggen binnen de meest uiteenlopende projecten. Door kennis met u te delen en het verzorgen van zowel het logistieke als kwalitatieve gedeelte zijn wij de partner voor projecten binnen uw onderneming. Wij denken met u mee en staan voor u klaar!

Het assortiment bestaat voornamelijk uit natuursteen voor de weg- en waterbouw sector. Van toeslagmaterialen voor de beton- en asfaltindustrie tot waterbouwsteen voor oever en dijk werkzaamheden, van stapel- en muursteen voor esthetische doeleinde tot constructieve oplossingen bij waterbouw- en wegenbouwkundige werken.

Mochten er vragen zijn of wenst u een vrijblijvende offerte voor levering van grondstoffen in de GWW, dan kunt u ons benaderen via bovenstaande contactgegevens of via de website www.roxx-international.com

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Roxx-International-BV/577896335653902

Categorieën: Building Supplies & Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is ROXX International BV in Hoogbrugstraat 74, Maastricht Limburg 6221 CS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Maastricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6221 CS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822330]