StebelFreight introduceert een Europees dekkend netwerk van koeriersbedrijven

Door: Stebelfreight - Koerier Sneltransport Spoedzending  06-04-2009

StebelFreight levert maatwerk voor koerierdiensten en expressvervoer in Europa. Hun internationaal netwerk biedt een oplossing voor bijna elk spoedtransport. Waar dan ook in Europa.
Alle transporten worden uitbesteed, ze hebben geen eigen wagenpark. Dit betekent dat ze zich volledig kunnen richten op het plannen en monitoren van de transportopdrachten. Informatievoorziening staat centraal.

StebelFreight heeft een zorgvuldig en uiterst betrouwbaar netwerk opgebouwd van Europese transportondernemingen en koeriers. Waar dan ook in Europa, zij zorgen voor het juiste voertuig met de juiste uitrusting op het afgesproken tijdstip. Dit maakt StebelFreight tot een complete Europese partner. 

Zo heeft u nog maar één partner nodig voor al uw internationale spoedeisende zendingen. Uw goederen zijn bij StebelFreight in deskundige handen.

U heeft met StebelFreight de garantie dat er : Geen pakjes meer verloren gaan in de massa, geen beschadigde goederen meer afgeleverd worden, geen leveringen op verkeerde adressen voorkomen. M.a.w. de diensten van StebelFreight zijn voor de klant volledig transparant.Contact Stebelfreight - Koerier Sneltransport Spoedzending

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share