Therapeutisch Centrum Annadal Maastricht

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sint Annadal 20 , 6214 PB Maastricht, Limburg

E-mail

Over Therapeutisch Centrum Annadal Maastricht

Therapeutisch Centrum Annadal is het centrum waar verschillende, specialistisch werkende therapeuten de hulpzoekende mens optimaal begeleiden. In ons centrum vindt u zowel reguliere als alternatieve vormen van therapie, die niet alleen naast elkaar bestaan maar ook met elkaar samenwerken.

In ons centrum zien wij de mens als één geheel. Zowel lichamelijke, emotionele, mentale en gedragsaspecten spelen mee bij het ontstaan van klachten. Het kan bij uw hulpvraag zo zijn dat het belangrijk is dat er vanuit meerdere invalshoeken naar uw klacht gekeken wordt; in ons centrum kan dat! Het Therapeutische centrum gaat samen met u al in de eerste lijn op zoek naar een of meerdere passende therapieën.

Tevens is in het TCA een flinke plek ingeruimd voor het volgen van cursussen en trainingen die los of tegelijkertijd met de therapie gevolgd kunnen worden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Therapeutisch Centrum Annadal Maastricht in Sint Annadal 20, Maastricht Limburg 6214 PB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Maastricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6214 PB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826060]