Verloren Politiedossier te koop bij VVV

Verloren Politiedossier te koop bij VVV van Treat

Door: Treat  08-10-2007

Floris Wolfs steekt zijn hand uit naar het hoofd van de dode man. 'Grappig hoedje’, denkt hij terwijl hij het hoofd draait zodat hij het gezicht kan zien. Het lichaam op de keien is nog warm. "Tijdstip overlijden nog geen uur geleden", mompelt de Maastrichtse flik in zichzelf. Hij kijkt in de glazige ogen een man van middelbare leeftijd. “Hé, die ken ik. Het is Sjeng Delahaye, de eigenaar van kunsthandel de Gouden Lelie. Die heeft volgens mij nog nóóit iets verkeerd gedaan. Waar heeft hij zo'n dood aan te danken?"

Evenementenbureau Treat en VVV Maastricht lanceren het spel “Dossier: Flikken Maastricht”, gebaseerd op de nieuwe Tros-televisieserie.
De Maastrichtse flikken hebben van de moord op de kunsthandelaar een dossier aangelegd. Hoofdpersoon uit de televisieserie, de Amsterdamse rechercheur Wolfs, is zijn dossier na een cafébezoek echter verloren. Wie het dossier bij de VVV ophaalt, kan in de voetsporen van Flikken rechercheurs Eva van Dongen en Floris Wolfs treden en zo zelf deze spraakmakende moord oplossen.

Tijdens een bloedstollende tocht door de stad controleer je alibi’s, inspecteer je de plaats delict en verifieer je getuigen verklaringen. Je ontdekt de waarheid achter gevonden brieven en sms-jes. Je speurzin en analytisch vermogen worden danig op de proef gesteld om dader en motief te achterhalen! Bewijs dat je jezelf een echte Maastrichtse Flik mag noemen.

De moord op de kunsthandelaar is in ongeveer 2.5 uur op te lossen en is geschikt voor iedereen van 8 tot 80 jaar. Het spel is spannend vermaak voor families, vrienden en kleine groepen.

“Dossier: Flikken Maastricht” is vanaf vandaag voor €11.50 te koop bij onder andere de VVV Maastricht en bij TreaT.

Het spel is gemaakt door evenementenbureau TreaT, dat ook het succesvolle “City Code Maastricht” ontwikkelde. Voor grotere groepen of bedrijfsuitjes heeft TreaT andere moordprogamma’s zoals het CSI verhaal “Moord Aan de Maas”.

Evenementenbureau TreaT
043 – 3561718
www.TreaT.nl
[email protected]


Voor verdere informatie en/of beeldmateriaal:
Frans Ottenhoff
Mobiel 06-41471781