Tripels Advocaten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Brusselsestraat 32 34 , 6211 PE Maastricht, Limburg

E-mail

Over Tripels Advocaten

Tripels Advocaten is sedert 1868 gevestigd in het centrum van Maastricht en behoort tot één van de grotere en commerciële advocatenkantoren in Limburg.

Tripels Advocaten heeft zich gepositioneerd als een vooraanstaand advocatenkantoor dat zich richt op het verlenen van rechtsbijstand op een kwalitatief hoogstaande en klantvriendelijke wijze en tegen concurrerende tarieven.

Mr. Georges van Zeijl geeft leiding aan een enthousiast team van medewerkers, dat door de omvang en de gevarieerde samenstelling goed in staat is in te spelen op de toenemende vraag naar gespecialiseerde rechtsbijstand. Het kantoor legt zich met name toe op de commerciële, civiele, straf- en bestuursrechtelijke praktijk, op zowel nationaal als internationaal gebied. Verschillende advocaten kunnen aan cliënten rechtsbijstand verlenen in de Engelse, Franse en Duitse taal. Het midden- en kleinbedrijf, overheidsinstellingen en particulieren maken deel uit van het cliëntenbestand.

De efficiënte structurering van het kantoor verschaft de mogelijkheid verschillende vormen van rechtsbijstand als totaalpakket aan te bieden. Dit leidt tot een substantiële daling in kosten voor cliënten van Tripels Advocaten.

Bij de uitvoering van de praktijk maakt Tripels Advocaten gebruik van de modernste informatiebronnen en communicatiemiddelen. Tegelijk kan het kantoor zich baseren op een ruime ervaring en rijke traditie, welke haar oorsprong heeft gevonden in het jaar 1868.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/TripelsAdvocaten/

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tripels Advocaten in Brusselsestraat 32 34, Maastricht Limburg 6211 PE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Maastricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6211 PE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3683184]