Virenze Riagg Maastricht

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Parallelweg 45 47 , 6221 BD Maastricht, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Virenze Riagg Maastricht

De Riagg Groep biedt hoogwaardige, specialistische geestelijke gezondheidszorg. Wij bevorderen op genezing gerichte geestelijke gezondheidszorg en maken deze toegankelijk voor een zo groot en breed mogelijk publiek. Onze zorg is daarom beschikbaar voor zowel cliënten binnen als buiten de regio Maastricht.

In samenwerking met universiteiten en onderzoekscentra werken wij aan de verbetering van zowel de Generalistische Basis GGZ als de Specialistische GGZ. Door wetenschappelijk onderzoek zijn wij in staat nieuwe en op genezing gerichte behandelmethoden te ontwikkelen, die aansluiten op de behoeften van cliënten. Naast hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg en onderzoek, zijn het verzorgen van opleidingen en onderwijs belangrijke activiteiten binnen de Riagg Groep. Als academische GGZ-instelling dragen wij bij aan het vergroten van kennis over genezingsgerichte geestelijke gezondheidszorg in Nederland en het buitenland.

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Mental Health Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Virenze Riagg Maastricht in Parallelweg 45 47, Maastricht Limburg 6221 BD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Therapie diensten in Maastricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht Therapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6221 BD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826663]