Samenwerking levert puur Nederlandse, ambachtelijk bereide, exclusieve bonbon op

Door: Viticonsult  11-12-2006

Manfred Spaargaren confiserie en VitiConsult, kenniscentrum voor wijnbouw en vinificatie in Nederland, brengen gezamenlijk een luxe bonbon met Nederlandse wijnvulling op de markt, voor zowel particulieren als horeca, banketbakkerijen en het bedrijfsleven.

De VitiBonbon is een bonbon van pure chocolade met een vulling van de Nederlandse Cuvée Rood 2005, met stukjes rozijn geweld in dezelfde wijn en een roze laagje marsepein. Ter decoratie maakt een rozijn geweld in Cuvée Rood 2005 op de bovenkant de bonbon af. Deze volle rode wijn is gevinificeerd door VitiConsult en kreeg bij de Nationale Wijnkeuring 2006, een onafhankelijke keuring van Nederlandse wijnen die verloopt volgens internationale normen, een zilveren medaille. Nederlandse wijnen zijn in opmars, maar een ambachtelijk bereide bonbon met Nederlandse rode wijnvulling is uniek.

Manfred Spaargaren maakt op ambachtelijke wijze exclusieve bonbons voor de horeca, banketbakkerijen en het bedrijfsleven. Via de confiserie kunnen zij beschikken over deze unieke bonbon. Particuliere geïnteresseerden kunnen dit door contact op te nemen met VitiConsult, terwijl de bonbon daarnaast ook te verkrijgen is in de winkel van Manfred Spaargaren in Bussum. De bonbon kan per doosje worden besteld, maar ook in combinatie met een fles Cuvée rood 2005. Samen vullen ze elkaar wat smaak betreft goed aan en vormen ze een smakelijk cadeau!

VitiConsult is hét kenniscentrum voor wijnbouw en vinificatie in Nederland, gelegen in Maastricht. Met vier afdelingen biedt VitiConsult een totaalconcept aan op het gebied van alles wat met wijnbouw en wijn heeft te maken. De afdeling VitiConsult verzorgt de advisering van bestaande en startende wijngaardeniers. De vinificatie van wijnen valt onder de afdeling VitiVini en ook voor de aanleg en het onderhoud van wijngaarden (VitiCulture) en voor de organisatie van evenementen en promotionele activiteiten (VitiPromo) kan men bij het kenniscentrum terecht. Tevens biedt VitiConsult met het product VitiLease participanten de mogelijkheid te beschikken over hun eigen unieke, gepersonaliseerde Nederlandse wijn.

Manfred Spaargaren startte in november 1993 een zeer exclusieve confiserie. Sindsdien maakt en verkoopt hij een groot assortiment met de heerlijkste door hem zelf ontwikkelde bonbons voor de horeca, banketbakkerij en het bedrijfsleven. Hij werkt alleen met ingrediënten van de hoogste kwaliteit en is al jaren een bekende naam voor toprestaurants, hotels en banketbakkers in Nederland. De bonbons zijn dan ook niet voor niets gemaakt uit de allerbeste ingrediënten. Dat proeft u aan de heerlijke smaak en dat ziet u aan de bijzondere vorm. De confiserie van Manfred Spaargaren is gevestigd in Amstelveen. Daarnaast heeft hij een winkel in Bussum.