Date & Match Relatiebemiddeling

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkplein 16 , 6581 AC Malden, Limburg

E-mail

Over Date & Match Relatiebemiddeling

Relatiebemiddelingsbureau Date & Match
Wie zijn wij? en wat kunnen wij voor jou betekenen.

Een grote kans op de perfecte match
Het is niet zo dat er te weinig singles in Nederland zijn. Het gaat er om dat je de juiste vindt, die past bij jou en bij de manier waarop je in het leven staat. Onze visie is dat als je de slagingskans van een goede match zo groot mogelijk wilt maken, je veel energie en kennis moet steken in de selectie van de juiste kandidaten. Hoe beter je iemand kent – persoonlijk, wat betreft karakter, plannen, verwachtingen en instelling – des te groter is de kans op een perfecte match en de klikfactor. Andere kiezen voor een schot hagel, wij gaan gericht en doordacht aan de slag voor je.

Een flirt is leuk, een date is spannend. Maar je wilt meer: samen ervaringen delen, samen iets opbouwen, samen geschiedenis schrijven. Singles zijn er genoeg. Maar de liefde van je leven? Gok je op een toevallige ontmoeting? Ga je af op een iets te interessant Facebook-profiel? Blijf je wachten: als het zo moet zijn, dan komt het vanzelf?!

Met hart en ziel voor de juiste partner

Als je de regie van je leven stevig in handen hebt, waarom laat je het vinden van een leuke partner dan aan het toeval over? Maak gebruik van het succes van Date & Match Relatiebemiddeling. We hebben de kennis en ervaring en de aanpak die werkt. We zetten ons met hart en ziel in voor een geslaagde match: persoonlijk, energiek en altijd op maat.!

Persoonlijk contact met oprechte kandidaten

Date & Match Relatiebemiddelingsbureau is gespecialiseerd in persoonlijke relatiebemiddeling voor singles vanaf 30 jaar, van MBO tot universitair niveau. Wij zijn een landelijke organisatie. Met een uitgelezen bestand met zorgvuldig gescreende singles waar we trots op zijn, wordt niets aan het toeval over gelaten. Met alle kandidaten is er persoonlijk contact en we staan in voor de “echtheid” en oprechtheid van de partners die we voorstellen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Is Date & Match Relatiebemiddeling in Kerkplein 16, Malden Limburg 6581 AC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Malden Limburg, 6581 AC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826505]