Hondenschool Smart Dogs

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Den Olieberg 46 , 6231 AX Meerssen, Limburg
Zuid Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Hondenschool Smart Dogs

Bij Hondenschool Smart Dogs kunt u terecht voor een puppycursus, gevorderdencursus, Sport&Spel en Brain Games ofwel Hersenwerk Voor Honden die allen op een beloningsgerichte manier worden gegeven. De trainingslokatie is geheel omheind, voorzien van professionele verlichting en is gelegen in Maastricht (Scharn).
Bij Smart Dogs is het hele gezin welkom en mogen kinderen actief deelnemen aan de cursus. We trainen in kleine groepjes en de lessen zijn zo opgebouwd dat iedereen in zijn eigen tempo kan oefenen. De lessen duren een uur, in het laatste kwartier is er een vragenronde en mogen de honden naar hartenlust spelen. Tijdens de puppycursus worden debasiscommando`s stapsgewijs geleerd zoals de zit, lig, wandelen aan de riem zonder trekken en nog veel meer.
Bovendien krijgt u een leuk welkomstpakket, een hand-out met basis oefeningen over de verzorging van uw hond en van elke les feedback per mail.
Voor de honden die de basiscommando’ beheersen is er een gevorderdencursus. Tijdens de gevorderdencursus leert de hond nieuwe, zeer praktische commando’s die dagelijks van pas kunnen komen. Tevens worden enkele basiscommando`s herhaald met meer afleiding.
Dan is er ook nog de cursus Sport & Spel. Dit is plezier voor twee en ideaal als u wat extra's met uw hond wilt doen. Sport&Spel bestaat uit een parcourtje lopen, leren van trucjes en veel meer. Tijdens dit gezellig uurtje kan de hond zijn energie goed kwijt.
Privélessen zijn ideaal voor als u niet in een groep wilt trainen. Bij deze lessen krijgt u één op één aandacht waardoor het aanleren van de commando’s sneller zal gaan. Voor de honden die geen puppycursus hebben gevolgd en toch graag willen deelnemen aan de gevorderdencursus kunnen de privélessen een uitkomst bieden. Door het volgen van een paar privélessen kunnen de basiscommando’s geleerd worden en kan de hond doorstromen naar de gevorderdencursus.

Brain Games is een leuke mentale uitdaging voor baas en hond.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Pet Training

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hondenschool Smart Dogs in Den Olieberg 46, Meerssen Limburg 6231 AX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Meerssen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Meerssen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Meerssen Limburg, 6231 AX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822513]