Lemmen Parket

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Molenstraat 1 , 5768 EA Meijel, Limburg
Land van Peel en Maas, Peel en Maas

E-mail

Over Lemmen Parket

Lemmen Parket is een gevestigde naam in de vloerenbranche. Een luisterend oor voor de wensen van de klant, gecombineerd met goed en bekwaam vakmanschap zijn bij Lemmen Parket vanzelfsprekend. Zo is bij ons ook een huisbezoek standaard. Wij meten op, bekijken de (onder)vloer, geven advies en maken een vrijblijvende offerte op maat. Voor u dus een optimale vrijheid.

Onze showroom is gevestigd in Meijel. Via deze locatie bieden wij een uitgebreid assortiment op het gebied van parket, planken, laminaat, marmoleum en kurkvloeren. Naast genoemde artikelen vindt u hier ook een groot assortiment aan onderhoudsmiddelen, overgangsprofielen, afwerklijsten en plinten. Alles wat u voor uw vloer nodig heeft kan door ons verzorgd worden.

Een deel van de klanten van Lemmen Parket gaat zelf aan de slag met de gekochte producten. Dat is tegenwoordig, dankzij het clicksysteem, wat veelal verwerkt is in de planken, niet meer zo moeilijk. Heeft men daarbij nog apparatuur nodig, zoals bijvoorbeeld een bouwdroger of een zaagmachine, dan kan men deze ook huren bij Lemmen Parket.

Tevens kunt u bij Lemmen Parket terecht voor onderhoud, reparatie en renovatie aan alle bestaande parket en lamelvloeren. U wordt zelf door de vloerenspecialist geholpen. Secuur en goed werk, kwaliteit en service staan bij Lemmen Parket hoog in het vaandel en dat heeft tevreden klanten tot resultaat.

Openingstijden

Ma - Wo, Zo
Gesloten
Do
-
Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/lemmenparket

Categorieën: Flooring

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Meijel Limburg

Is Lemmen Parket in Molenstraat 1, Meijel Limburg 5768 EA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Meijel Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Meijel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Meijel Limburg, 5768 EA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825792]