Van den Beuken Eiproducten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Banmolen 1 , 5768 ET Meijel, Limburg
Land van Peel en Maas, Peel en Maas

E-mail

Over Van den Beuken Eiproducten

Van den Beuken Eiproducten verwerkt eieren in een breed scala aan producten en halfabricaten voor de detailhandel en voor particulieren. Door zijn kleinschaligheid kan Van den Beuken maatwerk leveren voor iedereen. Naast heelei, eigeel en eiwit in iedere gewenste hoeveelheid maken wij zelf ambachtelijke bakkersadvocaat, bonbons en heuse eisnacks.

Van den Beuken staat voor een goed product en selecteert daarvoor de beste eieren uit de regio. Daarbij wordt rekening gehouden met ieders persoonlijke wensen; niet alleen in het soort ei (kooi of scharrel), maar ook in verpakkingsvoorkeuren (vacuümzak/jerrycan/zakken met schroefdop of emmers in verschillende grootte).

Het hele traject van inkoop tot verkoop is traceerbaar volgens nauwkeurige metingen en rapportage. We werken daarbij volgens het HACCP-plan. Onze producten worden gepasteuriseerd en zijn daarom veilig. Van den Beuken heeft zich bewezen als betrouwbare leverancier waarbij de klant altijd op de eerste plaats staat.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Van-den-Beuken-Eieren-en-Eiproducten-1516182955333999/

Categorieën: Food Products

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Meijel Limburg

Is Van den Beuken Eiproducten in Banmolen 1, Meijel Limburg 5768 ET uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Meijel Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Meijel Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Meijel Limburg, 5768 ET, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227819]