AFIM IGLO®

AFIM IGLO® van Air In Motion

Door: Air In Motion  31-08-2013
Trefwoorden: Vriescel, Vrieshuis, Luchtwand

U wilt: - geen ijsvorming of gladde vloeren in het vrieshuis? - energie besparen en de temperatuur in het vrieshuis beter beheersen? - definitief afscheid nemen van strokengordijnen? Kies dan voor de AFIM IGLO®! Het principe van de AFIM IGLO® is met slechts een minimale luchthoeveelheid. Dankzij de gecombineerde hogere druk techniek inclusief droging, doorsnijdt een luchtdeur de lucht veel doeltreffender dan traditionele luchtgordijnen kunnen bij vrieshuizen. Ter vergelijking: Conventionele luchtgordijnen zijn niet bestand tegen de grote drukverschillen bij vriezerdoorgangen. Met de AFIM IGLO® kan de doorgang dagelijks zonder problemen urenlang geopend blijven, zonder ijsvorming.

Trefwoorden: AFIM Luchtdeur, Ijsvorming, Luchtwand, Vriescel, Vrieshuis,

Andere producten en diensten van Air In Motion

MicroGasWash® Technologie van Air In Motion thumbnail
31-08-2013

MicroGasWash® Technologie

MicroGasWash® Technologie is de techniek die de giftige uitstoot en stank van gassen sterk reduceert. MicroGasWash® is de techniek welke gegarandeerd het hardnekkige emissieprobleem oplost. In de meeste gevallen wordt direct na installatie al voldaan aan de lokale milieuwetgeving.


AFIM® Luchtdeuren van Air In Motion thumbnail
31-08-2013

AFIM® Luchtdeuren

U wilt: - verschillende klimaatzones scheiden? - onder andere stof, geur, luchtvochtigheid en insecten buiten houden? - ’s winters de kou en ‘s zomers de warmte buiten houden? Kies dan voor de AFIM® Luchtdeur!