AFIM® Luchtdeuren

AFIM® Luchtdeuren van Air In Motion

Door: Air In Motion  31-08-2013
Trefwoorden: Service En Onderhoud, Duurzame Energie, Koelcel

U wilt: - verschillende klimaatzones scheiden? - onder andere stof, geur, luchtvochtigheid en insecten buiten houden? - ’s winters de kou en ‘s zomers de warmte buiten houden? Kies dan voor de AFIM® Luchtdeur! De werking van de AFIM® Luchtdeur is met slechts een minimale luchthoeveelheid, die bovendien niet hoeft te worden geconditioneerd. Dankzij een hogere druk doorsnijdt een luchtdeur de lucht veel doeltreffender dan traditionele luchtgordijnen. Van het plafond tot de vloer komt geen zuchtje wind door de barrière.

Trefwoorden: AFIM Luchtdeuren, Duurzame Energie, Koelcel, Luchtwand, Service En Onderhoud,

Andere producten en diensten van Air In Motion

MicroGasWash® Technologie van Air In Motion thumbnail
31-08-2013

MicroGasWash® Technologie

MicroGasWash® Technologie is de techniek die de giftige uitstoot en stank van gassen sterk reduceert. MicroGasWash® is de techniek welke gegarandeerd het hardnekkige emissieprobleem oplost. In de meeste gevallen wordt direct na installatie al voldaan aan de lokale milieuwetgeving.


AFIM IGLO® van Air In Motion thumbnail
31-08-2013

AFIM IGLO®

AFIM IGLO® is de oplossing voor vocht- en ijsproblemen bij vrieshuizen. Door middel van de AFIM IGLO® Technologie kunt u zonder problemen de opening naar de vriezer geopend houden. En dat zonder enige mist- en of ijsvorming.