MicroGasWash® Technologie

MicroGasWash® Technologie van Air In Motion

Door: Air In Motion  31-08-2013
Trefwoorden: Advies, voc, Schadelijke Stoffen

U wilt: - Voldoen aan de lokale milieuwetgeving door VOC’s uit het afgaskanaal te verwijderen? - Geurklachten preventief voorkomen door hinderlijke geuren uit het afgaskanaal te verwijderen? - Een eenvoudige oplossing met hoge betrouwbaarheid? Kies dan voor MicroGasWash Technologie! MicroGasWash Technologie kan een hoge concentratie gevaarlijke gassen inkapselen in een zeer kleine hoeveelheid FF-AR. Door middel van speciaal ontwikkelde filtertechnieken worden deze druppeltjes (FF-AR + verontreiniging) uit de emissiestroom verwijderd. Deze technologie kan de uitstoot van schadelijke en hinderlijke gassen met maximaal 92% verminderen. FF-AR heeft zijn werking inmiddels bewezen op het gebied van ontgeuren, zuiveren en afvangen. In de meeste gevallen wordt direct na installatie al voldaan aan de lokale milieuwetgeving.

Trefwoorden: Advies, Emissie verwijderen, Geur Verwijderen, Oplosmiddelen, Schadelijke Stoffen, voc,

Andere producten en diensten van Air In Motion

AFIM IGLO® van Air In Motion thumbnail
31-08-2013

AFIM IGLO®

AFIM IGLO® is de oplossing voor vocht- en ijsproblemen bij vrieshuizen. Door middel van de AFIM IGLO® Technologie kunt u zonder problemen de opening naar de vriezer geopend houden. En dat zonder enige mist- en of ijsvorming.


AFIM® Luchtdeuren van Air In Motion thumbnail
31-08-2013

AFIM® Luchtdeuren

U wilt: - verschillende klimaatzones scheiden? - onder andere stof, geur, luchtvochtigheid en insecten buiten houden? - ’s winters de kou en ‘s zomers de warmte buiten houden? Kies dan voor de AFIM® Luchtdeur!