Hoveniersbedrijf Keuten van Loon BV / Tuin I.D.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Beek 4 A , 5815 CS Merselo, Limburg
Land van Peel en Maas, Venray

E-mail

Over Hoveniersbedrijf Keuten van Loon BV / Tuin I.D.

Als u plannen hebt met uw tuin, gaan we graag met u in gesprek. Wij inventariseren uw wensen, zij vormen onze inspiratiebron. Wij vertellen wat we voor u kunnen betekenen. U maakt op die manier kennis met de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.
Zo kunt u bepalen welke werkzaamheden u door ons wilt laten verrichten en welke werkzaamheden u bijvoorbeeld zelf wilt doen. Ons plan van aanpak houdt rekening met al uw wensen. Het eerste gesprek bij u thuis is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Op uw verzoek maken we een ontwerp inclusief een gespecificeerde offerte en een verdere uitwerking van het ontwerp. Wij werken met een open begroting. Als het plan definitief is, plannen we in overleg met u de uitvoering. En bij de uitvoering houden we nauw contact met u, zodat de oplevering een feest wordt. Ook de nazorg voor uw tuin is bij ons in goede handen.

Abonnementen, arrangement.
Het onderhouden en in stand houden van uw tuin vereist kennis van zaken, een goede planning en voldoende tijd. Wij zijn ervoor om u daarbij behulpzaam te zijn en te adviseren, of de werkzaamheden geheel of gedeeltelijk van u over te nemen.
Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kunnen wij u op afroep assisteren bij uw tuinwerkzaamheden. Daarvoor hebben we een speciaal abonnement dat u de zekerheid biedt dat u voor een bepaald aantal uren per jaar onze assistentie kunt inschakelen. Wij kunnen ook een arrangement maken, waarbij we vastleggen dat we periodiek (van wekelijks tot een à twee maal per jaar) uw tuin een algemene of specifieke beurt geven. Wij komen graag bij u op bezoek om ter plekke de wenselijkheid en de mogelijkheden te bespreken.

Sinds 1963 zijn we vanuit Venray actief als hovenier. Ons werkgebied strekt zich uit over Noord-Limburg en Oost-Brabant. We zijn een allround hoveniersbedrijf, dat werkt voor zowel particulieren als bedrijven, overheden en instellingen.

Voor alle voorkomende tuinwerkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hoveniersbedrijf Keuten van Loon BV / Tuin I.D. in Beek 4 A, Merselo Limburg 5815 CS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Merselo Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Merselo Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Merselo Limburg, 5815 CS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3755576]