Kamperen, fietsen en wandelen Limburg

Door: Mini camping De Linde  18-03-2011
Trefwoorden: Wandelen Limburg, Fietsen Limburg, Camping De Peel

Kamperen was in de zomervakantie van 2010 al erg populair onder vakantiegangers en toeristen. Dit jaar wordt er wederom een flinke toename van het aantal kampeerders verwacht. Op de camping bij de boer kamperen is heel erg in trek bij gezinnen met jonge kinderen.

Uit de vakantietrend van 2011 komt naar voren dat vakantiegangers meer tijd in de natuur en met dieren willen doorbrengen. Leven als nomaden in een tent, eekhoorntjes voeren en vogels observeren kan op de camping Noord Limburg.

Het afgelopen jaar zijn er ruim zeven miljoen overnachtingen op de camping bij de boer geboekt. Eenvoudige simpele vakanties zijn meer in trek. Vakantiegangers en recreanten hebben hun vakantiewensen de laatste jaren een beetje veranderd. De vraag naar eenvoudig kamperen is alleen maar aan het toenemen. Mensen die de komende zomervakantie ook op een boerencamping willen kamperen zijn op camping De Peel  aan het juiste adres, daarnaast kunnen ze het kamperen combineren met wandelen Limburg of fietsen Limburg.

Trefwoorden: Camping De Peel, Camping Noord Limburg, Fietsen Limburg, Wandelen Limburg,