Green2Go Electric Mobility

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eind 12 B , 6034 SN Nederweert-Eind, Limburg

E-mail

Over Green2Go Electric Mobility

Welkom op de site van Green2Go Electric Mobility. Dé leverancier van scootmobielen, E-bikes ( Elektrische fietsen ), E-scooters, de Elektrische brommobiel, etc. voor Midden-Limburg en Oost Brabant o.a. Weert, Nederweert, Leudal en omgeving.

Green2Go is het groene label van Autobedrijf van Nieuwenhoven. Binnen de mobiliteits-branche is Elektrisch Vervoer een “Hot Item”, mede door het streven een positieve bijdrage te leveren aan het milieu.

Met de elektrische producten die wij in ons assortiment voeren, kunnen wij U op een laagdrempelige manier kennis laten maken met de eigenschappen en de voordelen van elektrisch vervoer. De producten die wij momenteel voeren zijn de E-scooter, de E-bike ( Elektrische Fiets ), de scootmobiel en de elektrische auto. Op onze site vindt u van elk product uitgebreid informatie. Tevens verzorgen wij via onze eigen werkplaats onderhoud en reparatie aan uw elektrische vervoersmiddelen.
Wij realiseren ons dat deze relatief jonge markt voor elektrische vervoersmiddelen nog veel vragen bij u kan oproepen. Wij hopen met onze site de meeste vragen te beantwoorden en onduidelijkheden weg te nemen. Mocht u toch nog vragen hebben of benieuwd zijn naar de producten in werkelijkheid. Breng dan gerust een bezoek aan onze showroom en laat u uitgebreid informeren.

Wij voeren o.a de E-Bikes van de Nederlandse merken Qwic en Bikkel Bikes. Hierdoor bieden wij een ruime keuze aan elektrische fietsen en kunnen wij voor iedereen de juiste fiets adviseren. Wij voeren elektrische fietsen met voorwiel aandrijving, achterwielaandrijving en midden motor elk in diverse uitvoeringen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/autonieuwenhoven

Categorieën: Bike Shops, Motorcycle Dealer

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Green2Go Electric Mobility in Eind 12 B, Nederweert-Eind Limburg 6034 SN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Nederweert-Eind Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nederweert-Eind Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nederweert-Eind Limburg, 6034 SN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822217]