Fysiofitness en Fysiotherapie Janssen Nederweert

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Staat 40 C , 6031 EM Nederweert, Limburg
Land van Peel en Maas

E-mail

Over Fysiofitness en Fysiotherapie Janssen Nederweert

FysioFitnessNederweert is de enige PLUSpraktijk in Nederweert. Wij bieden hoogwaardige klantgerichte zorg m.b.t. fysiotherapie, reïntegratie, preventie en leefstijl.

Onder het motto “Bewegen voor Gezondheid” kunt u in een fraaie en stimulerende omgeving onder professionele en enthousiaste begeleiding van onze fysiotherapeuten werken aan uw herstel.

Wij bieden een breed scala aan diensten aan: manuele therapie, geriatrie fysiotherapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, longrevalidatie, revalidatie en fysiofitness.De praktijk is aangesloten bij Claudicationet, Parkinsonnet en MS Zorg. . Meestal is een verwijzing door huisarts of specialist niet nodig en kunt u direct met ons een afspraak maken.

Er is een nauwe samenwerking met huisartsen en specialisten. Met andere paramedische zorgverleners zoals logopediste, ergotherapeute en diëtiste hebben wij een multidisciplinair samenwerkingsverband, Topzorg Nederweert. Ook voor Buurtzorg Nederweert zijn wij voorkeursaanbieder van fysiotherapeutische zorg aan huis.

De praktijk is aangesloten bij Het Gezonde Net, een landelijke keten van geselecteerde fysiotherapie-praktijken, die aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen. Mede hierdoor zijn wij voor de meeste zorgverzekeraars een voorkeursaanbieder van fysiotherapeutische zorg. Uiteraard zijn al onze gespecialiseerde fysiotherapeuten geregistreerd in het kwaliteitsregister van het KNGF.

Openingstijden

Ma
-
Di, Do
-
Wo
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiofitness en Fysiotherapie Janssen Nederweert in Staat 40 C, Nederweert Limburg 6031 EM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Nederweert Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nederweert Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nederweert Limburg, 6031 EM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826853]