Diverso; Is anders

Door: Restaurant Diverso  25-08-2011
Trefwoorden: Restaurant, Dagje Uit, Uit Eten

 

Diverso: Lekker, ongedwongen en betaalbaar!
Nederweert is toe aan iets nieuws. Iets anders. Maak kennis met Diverso. Veelzijdig, ongedwongen en met het beste van de Méditerranée. En minstens zo belangrijk: kindvriendelijk en voor iedereen betaalbaar. Op 1 september opent het sfeervolle restaurant aan de Brugstraat zijn deuren.

Diverso is een verbond van drie rasechte Nederweertenaren. Gastheer Caspar Kessels, chef-kok John Beijes en marketingmanager Kitty Verspagen. Creatieve ondernemers in de horeca met een gezamenlijke voorliefde voor de Mediterrane keuken. Na bijna elf jaar Kesselshof vonden zij het tijd voor een nieuw initiatief. Een gastronomische formule die het horecabloed sneller doet stromen. Iets heel anders.

En anders, dat ís Diverso. In meerdere opzichten. Het motto: culinair genieten doe je - naar Italiaans voorbeeld - met de hele familie. Familie in de breedste zin van het woord. Je gezin. Je vriendenclub. De vereniging. Of de collega’s van je werk. Iedereen moet kunnen genieten van een heerlijke maaltijd. En dus is Diverso vriendelijk voor elke portemonnee.

Voor de kinderen is er de mogelijkheid om te spelen met klein speelgoed of om bij mooi weer in de tuin te spelen.

Last but not least: de menukaart. Ook die is Diverso. We kunnen er lang over uitweiden, maar liever zeggen we: laat u verrassen. Hebt u geen trek maar alleen dorst? Ook geen probleem. U vraagt, Diverso draait.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de open dag op zondag 11 september tussen 12.00 en 17.00 uur.

Tot Diverso!  

Trefwoorden: Dagje Uit, Kopje Koffie, Mediterrane Keuken, Restaurant, Uit Eten