Roost Olie BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Venloseweg 1 , 6031 ST Nederweert, Limburg
Land van Peel en Maas

E-mail - Geen ingevoerd

Over Roost Olie BV

Roost Olie

Roost is een onafhankelijke leverancier van brandstoffen, smeermiddelen en technisch equipment. Wij leveren al 60 jaar aan transportbedrijven, aannemerij, garagebedrijven, industrie, agrarische bedrijven en particulieren in zuid-oost Nederland.

U kunt bij ons terecht voor een smeerolie advies voor vrijwel elke toepassing. Ook voor de aanschaf van garage-equipment en Kiwa gekeurde tankinstallaties op het gebied van brandstoffen en smeermiddelen bent u bij ons op het juiste adres.

BRANDSTOFFEN

Roost levert franco met eigen transport diesel en benzines voor tankstations, transport, aannemerij en de agrarische bedrijven. Door een efficiënte planning en voorraadbeheer zijn wij in staat snel en adequaat aan de wensen van onze klanten te voldoen. Als ESSO-Card Agent kunnen bedrijven bij ons terecht voor een tankpas voor optimaal tankgemak. Hiermee kunnen zij gebruik maken van het nationale en/of het internationale netwerk van ESSO
Wij exploiteren bemande en onbemande tankstations waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht kunt.

SMEERMIDDELEN

Roost heeft een breed scala MOBIL smeermiddelen op voorraad voor de transportsector, industrie, aannemerij, garagebedrijf en agrarische bedrijven.

Onze specialisten zoeken samen met u naar de meest efficiënte smeermiddelen.
Smeerschema's maken wij op maat. Dit kan op papier of via ons onderhoudsprogramma per computer! Door de inzet van hoogwaardige universele- of vol synthetische smeermiddelen blijft de voorraad smeerolie voor u overzichtelijk. Ook speciale smeerolie voor freesbanken, thermische oliën of asvrije hydrauliek oliën zijn altijd voorradig.

Naast de smeermiddelen levert Roost speciale en conventionele koelvloeistoffen en antivries voor vrijwel elk koelsysteem. Wij leveren franco aan huis.

TEVENS BESCHIKKEN WIJ OVER:

-Weegbrug
Hier kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week laten wegen en gewogen worden.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Roost-Olie/853173098053752

Categorieën: Industrial Gas

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Nederweert Limburg

Is Roost Olie BV in Venloseweg 1, Nederweert Limburg 6031 ST uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Versnellingsbakolie diensten in Nederweert Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nederweert Versnellingsbakolie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nederweert Limburg, 6031 ST, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3738726]