Stukadoorsbedrijf Hans Knapen BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kraan 12 , 6031 RX Nederweert, Limburg
Land van Peel en Maas

E-mail

Over Stukadoorsbedrijf Hans Knapen BV

Dé stukadoor in Weert
Stucadoorsbedrijf
Hans Knapen b.v. is een stucadoorsbedrijf vol passie en hartstocht voor Het Vak. Ruim 50 jaar aan rijke ervaring leert ons gedegen kennis en de gespecialiseerde know-how die de hedendaagse branche van ons vraagt.

Wandafwerking en Sierpleister
Uw sierpleister en lijstwerk wordt door ons vakkundig aangebracht, evenals uw leemstuc en buiten stucwerk. Hans Knapen behandelt uw muren tot in elk detail. Grote oppervlakten worden met zorg geprepareerd en tot in elke hoek strak afgewerkt. Elk onderdeel, van wandafwerking tot totaalrenovatie, wordt met kunde en aandacht tot in de kleinste finesse verzorgd.

Stucwerk
Het betere stucwerk van Hans Knapen is niet alleen te vinden bij verbouwingen en renovaties, maar ook bij kleine en grote nieuwbouw-projecten. Als drager van het ESA keurmerk leveren wij vakwerk af en voorzien u desgevraagd van advies op maat met betrekking tot veel voorkomende problemen zoals vochtdoorslag en slechte ondergronden.

Hans Knapen deelt zijn jarenlange ervaring als stukadoor samen met honderden tevreden klanten. U kunt met Hans Knapen niet meer Stuc!

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plaster Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Stukadoorsbedrijf Hans Knapen BV in Kraan 12, Nederweert Limburg 6031 RX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Nederweert Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nederweert Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nederweert Limburg, 6031 RX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3737916]