Verstappen Vloerenrenovatie Natuursteen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Emmastraat 15 , 6031 AL Nederweert, Limburg
Land van Peel en Maas

E-mail

Over Verstappen Vloerenrenovatie Natuursteen

Verstappen maakt ook je betonvloer weer mooi vlak.

Naast de renovatie van natuurstenen vloeren zijn wij ook gespecialiseerd in de renovatie en het onderhoud van “slechte” betonvloeren. Is uw betonvloer niet mooi afgevlinderd of heeft uw betonvloer een kapotgevroren of verregende toplaag, dan kan Verstappen deze vloer weer vlakslijpen. Ook kan uw vloer door zand en ingedrongen vuil snel verouderen. Door de vloer na het slijpen opnieuw te coaten en/of te impregneren wordt deze vuil- en vochtwerend. Met het onderhoudsadvies van ons Verstappenplan blijft uw vloer jaar in jaar uit in topconditie. Hierdoor hoeft uw vloer niet vroegtijdig te worden vervangen en bespaart u op termijn veel onnodige kosten.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Stonemason

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Verstappen Vloerenrenovatie Natuursteen in Emmastraat 15, Nederweert Limburg 6031 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Nederweert Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nederweert Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nederweert Limburg, 6031 AL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825891]