Ria Joosten Catering & Evenementen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Boerderijweg 4 A , 6086 PJ Neer, Limburg
Land van Peel en Maas, Leudal

E-mail

Over Ria Joosten Catering & Evenementen

Smaak, sfeer & meer!
Verrassen! Daar is het ons altijd om te doen. Want of het nu gaat om de organisatie of catering van een congres, personeelsfeest, opening, jubileum, bruiloft, avondje uit of babyborrel; we zorgen ervoor dat uw gasten iets unieks beleven!

Dat doen we door continu te werken aan innovaties op het gebied van smaak en beleving én vooral door ons uitermate goed te verdiepen in u, uw wensen en uw gasten. Want om uw gasten draait het uiteindelijk! Zij proeven de pure smaken van onze gerechten, ze voelen aan dat de sfeer helemaal past bij u als gastheer of gastvrouw en misschien wel het aller belangrijkste: ze voelen zich optimaal gast!

En u? U hebt een zorgeloze nacht vóór het feest of evenement en slaapt heerlijk voldaan erna. Dát bedoelen wij bij Ria Joosten Catering & Evenementen met smaak, sfeer en meer!

Ons team
Natuurlijk, pure producten en mooie materialen zijn essentieel om te komen tot een unieke beleving. Maar het échte verschil wordt gemaakt door de mensen van Ria Joosten Catering & Evenementen. Honderdveertig medewerkers die stuk voor stuk gedreven én opgeleid zijn om u en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Mensen die uw gasten gastvrij en respectvol ontvangen en die met u open en eerlijk communiceren om ervoor te zorgen dat uw evenement vlekkeloos verloopt. Daar kunt u van op aan!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/RiaJoostenCE

Categorieën: Party Supplies

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ria Joosten Catering & Evenementen in Boerderijweg 4 A, Neer Limburg 6086 PJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Neer Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Neer Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Neer Limburg, 6086 PJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3782331]