Bronneberg Autoschadeherstelbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gouverneur Houbenstraat 61 , 6118 CL Nieuwstadt, Limburg
Echt-Susteren, Zuid Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Bronneberg Autoschadeherstelbedrijf

Autoschade Bronneberg is sinds 1964 erkend specialist in het totale schadeherstel van personen en bedrijfsauto’s (tot 3500 kg). Wij zijn een ISO gecertificeerd bedrijf met FOCWA Eurogarant erkenning en aangesloten bij de Acoat Selected groep van Akzo Nobel.

Sinds januari 2007 is Autoschade Bronneberg gevestigd in Nieuwstadt en Born. De vestiging in Born is voortgekomen uit een overname van Autoschade Philippen Born. Deze overname volgt uit een samenwerking van enkele jaren.

Momenteel zijn er 23 personen werkzaam en worden er wekelijks gemiddeld 50 schadeauto’s hersteld. Wij zijn erkend reparateur en repareren voor ALLE verzekeringsmaatschappijen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bronneberg Autoschadeherstelbedrijf in Gouverneur Houbenstraat 61, Nieuwstadt Limburg 6118 CL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Nieuwstadt Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuwstadt Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nieuwstadt Limburg, 6118 CL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825688]