Psychologenpraktijk Nuth

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Molenveld 5 , 6361 EP Nuth, Limburg
Zuid Limburg

E-mail

Over Psychologenpraktijk Nuth

Psychologenpraktijk Nuth is een vrijgevestigde praktijk voor psychologenhulp in Nuth en omstreken. U kunt bij de praktijk terecht voor therapie, psychologisch onderzoek en advies.

De meeste mensen hebben wel eens een periode in hun leven dat het tegenzit. Vaak is het een combinatie van factoren die ervoor zorgt dat u door de bomen het bos niet meer ziet. In dat geval kan het nuttig zijn om met een psycholoog te praten. Denk niet te lang "ik moet er alleen uitkomen" of "het moet eerst erger worden". Juist als u er vroeg bij bent, kan een eerstelijnspsycholoog goed helpen.

We zijn allemaal psychologen, therapeuten in een kleinere Praktijk. De deelnemers in onze Praktijk bogen allemaal op een rijke schat aan ervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Groot zijn we niet en voor die kleinschaligheid hebben we onze redenen. De belangrijkste is dat we er van overtuigd zijn dat kleinschaligheid vaak een directer, korter en warmer contact met cliënten en verwijzers betekent.

Naast eerste lijnspsychologische zorg, bieden we sinds het voorjaar van 2011 ook tweede lijnszorg aan.

Wij werken met de volgende therapievormen:
EMDR ( Eye Movement Desensitization and Reprocessing)
Cliëntgerichte gesprekstherapie
Cognitieve gedragstherapie
Mindfulness training
Relatie / gezinstherapie
Speltherapie voor kinderen / gesprekstherapie / ouderbegeleiding.

Het praktijksecretariaat is doorgaans telefonisch bemand op maandag tot en met vrijdag van 08.45 uur tot 12.15 uur ‘s ochtends. In vakantieperiodes zal de bemanning gereduceerd kunnen zijn. Buiten de genoemde tijden is een telefoonbeantwoorder ingeschakeld, welke regelmatig tijdens de overige kantooruren wordt beluisterd. Een ieder kan met zijn behandelend psycholoog bespreken op welke wijze hij/zij persoonlijk te bereiken is.

Indien om welke reden dan ook geen contact tot stand kan komen en er sprake is van spoedeisende hulp, bel dan met de dienstdoende huisarts!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

15-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Psychologenpraktijk Nuth in Molenveld 5, Nuth Limburg 6361 EP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Nuth Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nuth Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nuth Limburg, 6361 EP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826137]