X-NRG

Afdrukken

Is X-NRG incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Logistiekstraat 3 , 6361KE Nuth, Limburg
Zuid Limburg

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over X-NRG

Wij, als enthousiaste technici, geloven dat door middel van energiemanagement, onderzoek en energiewinning uit milieubewuste middelen zoals wind een grote stap in de goede (duurzame) richting kan worden gezet. Met onze energiemonitor X-LOG is het mogelijk om uw energieverbruik te monitoren en mogelijke problemen op te sporen, wat effectief energiemanagement mogelijk maakt. Maar, we nemen ook een stap terug naar de bron: energie. Hiervoor introduceren wij de X-MILL en X-GEN. Een windmolen met generator die beide licht zijn in gewicht en in toerental, ook bij een lage windsnelheid. Voor een uitgebreide beschrijving van onze innovatieve producten, kijkt u op: http://www.x-nrg.eu. Wij gaan kostenbesparend, duurzaam en milieubewust om met energie, doet u mee?


Kaart

Is X-NRG in Logistiekstraat 3, Nuth Limburg 6361KE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Duurzaam diensten in Nuth Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nuth Duurzaam per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nuth Limburg, 6361KE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3810575]