BOYMANS Natuursteen granulaten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpstraat 96 , 6438 JX Oirsbeek, Limburg
Schinnen, Zuid Limburg

E-mail

Over BOYMANS Natuursteen granulaten

Specialist in decoratieve natuursteen granulaten
Van breekzand, split en grind tot grote brokken en keien. Wat u ook zoekt voor uw tuin, park- en landschapsinrichting voor de (architectonische) beton- en asfaltindustrie, wij leveren het voor u!

Diversiteit is ons handelsmerk
Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Boymans alle expertise en kennis in huis om u te helpen bij het vinden van de juiste decoratieve natuursteen granulaten voor uw project. In 1933 begon ons bedrijf als exploitant van zand en grind uit onze eigen groeves in Oirsbeek en Puth. Sinds 1985 – toen de winlocaties werden gesloten – zetten wij onze ‘know how’ in voor het importeren en exporteren van decoratieve natuursteen granulaten. Deze kopen we direct aan bij talrijke steengroeves in heel Europa. Hierdoor kunnen we aan vrijwel elke vraag voldoen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Boymans-natuursteen-granulaten-243195842402709/

Categorieën: Stonemason

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is BOYMANS Natuursteen granulaten in Dorpstraat 96, Oirsbeek Limburg 6438 JX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Oirsbeek Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oirsbeek Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oirsbeek Limburg, 6438 JX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825245]