Beumers Ateliers Interieurstoffering

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkstraat 47 , 5981 CE Panningen, Limburg
Land van Peel en Maas, Peel en Maas

E-mail

Over Beumers Ateliers Interieurstoffering

BeumersAteliers in Panningen is al ruim 30 jaar hét adres voor de mooiste en meest uitgebreide collecties interieurstoffen, karpetten, vloerbedekkingen, shutters en binnenzonweringsproducten.

In onze showroom zijn van deze producten alle belangrijke merken vertegenwoordigd. Het zou te ver gaan om ze allemaal op te noemen, maar de topcollecties van Création Baumann, Jasno, De Ploeg, Kendix, Van Besouw en Silent Gliss zijn er een paar van.

Naast de showroom in Panningen exploiteren wij ook de woontextiel afdeling van Sijben Wooncenter in Roermond.

We worden regelmatig ingeschakeld door architecten en interieurarchitecten, maar we staan vanzelfsprekend ook onze particuliere klanten terzijde met een uitgebreid en deskundig advies. Daarvoor brengen we vaak eerst een bezoek aan huis en verzorgen daarna een begeleiding bij de keuze van de juiste materialen, stijlen en kleuren. En als men er prijs op stelt kijken we ook mee naar andere aspecten van het interieur.

De materialen worden verwerkt in ons eigen atelier en onze eigen monteurs zorgen voor een perfecte installatie bij de klant thuis. Zo zorgen wij met een creatieve en gespecialiseerde aanpak voor bijzondere interieurs waarin de mensen zich helemaal thuis voelen.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Furniture Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Beumers Ateliers Interieurstoffering in Kerkstraat 47, Panningen Limburg 5981 CE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Panningen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Panningen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Panningen Limburg, 5981 CE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3678564]