Engels Steenfabriek BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Steenstraat 8 B , 5981 AE Panningen, Limburg
Land van Peel en Maas, Peel en Maas

E-mail

Over Engels Steenfabriek BV

De stenen van steenfabriek Engels schrijven geschiedenis. Sinds de oprichting van het familiebedrijf is in de productiewijze het een en ander veranderd, maar het oorspronkelijke karakter en de hoogwaardige kwaliteit van de gevelstenen bleven behouden.

Al meer dan 100 jaar worden bakstenen geproduceerd op de beide locaties van Steenfabriek Engels in Helden-Panningen en Oeffelt. Met behulp van moderne productiemachines en geavanceerde tunnelovens produceert Steenfabriek Engels een zeer divers assortiment kwalitatief hoogwaardige gevel- en straatbakstenen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Stonemason

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Panningen Limburg

Is Engels Steenfabriek BV in Steenstraat 8 B, Panningen Limburg 5981 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sierbestrating diensten in Panningen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Panningen Sierbestrating per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Panningen Limburg, 5981 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3747888]