Buren helpen mee bij verkoop woning.

Buren helpen mee bij verkoop woning. van Foppe ten Broek Makelaardij

Door: Foppe ten Broek Makelaardij  16-05-2012
Trefwoorden: Makelaar, Kopen, Woning

    

Dat de woningmarkt het niet makkelijk heeft, zal niemand zijn ontgaan. Gelukkig zijn er creatieve makelaars met innovatieve ideën die de markt impulsen geven. Een opvallend nieuw initiatief is KiesuwBuren. Met KiesuwBuren.nl worden buurtbewoners enthousiaste ambassadeurs.
In de regio Peel en Maas is Makelaardij Foppe ten Broek de eerste KiesuwBuren partner.

Buurtbewoners kunnen met Kiesuwburen.nl helpen een woning te verkopen door kandidaat-kopers te werven in hun eigen sociale netwerk. Wanneer deze kandidaat-koper tot overgaat ontvangt de buurtbewoner die hem heeft aangedragen hiervoor €500,--.

Deze innovatieve manier van verkoopondersteuning biedt een aantal grote voordelen. In de eerste plaats kan de verkoper actief meewerken aan de van zijn woning. Niet alleen buurtbewoners, maar ook familie, vrienden en collegae kunnen ingeschakeld worden als ambassadeur. De makelaar onderscheidt zich van andere makelaars. Hij laat zien dat hij een stapje extra zet voor zijn klant. Bovendien krijgt hij een overzicht van serieuze kandidaat-kopers. Ambassadeurs, tot slot, maken niet alleen kans op €500,-- maar hebben tevens invloed welke buren bij hun in de wijk komen wonen. Buurtbewoners zijn goede ambassadeurs bij uitstek omdat ze als geen ander kunnen vertellen wat voor voordelen de wijk en de woning biedt.
Bijkomend feit is dat een woning dankzij KiesuwBuren.nl veel meer aandacht krijgt. Deze extra aandacht komt de verkoopkansen van de woning ten goede. KiesuwBuren.nl zorgt ervoor dat zowel ‘fysieke’ sociale netwerken worden geactiveerd alsook de social media sites als Hyves, Facebook en Twitter.

Makelen is mijn lust en mijn leven. Ik heb veel ervaring in deze branche, opgedaan in marketing-, sales- en directiefuncties bij lokale overheden, zelfstandige makelaars, woningstichtingen en projectontwikkelaars. Ik ken het klappen van de zweep. Mede dankzij KiesuwBuren, waar ik medeoprichter van ben, kwam ik weer veelvuldig met de makelaardij in aanraking. Wat ik vroeger al intuïtief wist blijkt nu ook in de praktijk.
Positieve, persoonlijke aandacht en creatieve promotie maken het verschil. Juist in deze markt moet je slim alle middelen combineren en optimaal inzetten. Persoonlijke aandacht en creatief denken, daar ligt mijn kracht. Ik wil geen groot kantoor meer met veel huizen, maar juist klein blijven en mensen daadwerkelijk helpen. Het bloed kruipt dan ook waar het niet gaan kan. Sinds kort ben ik daarom weer werkzaam als beëdigd en gecertificeerd makelaar-taxateur.

Trefwoorden: Huis Kopen, Huis Te Koop, Huis Verkopen, Kopen, Makelaar, Makelaardij, Wonen, Woning

Contact Foppe ten Broek Makelaardij

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share