Gemeente Peel en Maas

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wilhelminaplein 1 , 5981 CC Panningen, Limburg
Land van Peel en Maas, Peel en Maas

E-mail

Over Gemeente Peel en Maas

De gemeente Peel en Maas is een nuchtere, no-nonsense gemeente in het landschappelijk gebied tussen de Peel en de Maas. Een gemeente van ruim 43.000 doeners, die innovatief en trots op hun regio zijn. De gemeente wordt begrensd door nationaal park De Groote Peel en de rivier de Maas.

De gemeente Peel en Maas bestaat sinds 1 januari 2010 en wordt gevormd door elf kernen, te weten Baarlo, Beringe, Egchel, Grashoek, Helden, Kessel, Kessel-Eik, Koningslust, Maasbree, Meijel, en Panningen.

Bij de gemeente Peel en Maas kunnen inwoners, ondernemers en toeristen terecht voor algemene informatie maar ook informatie over scholing, werk, zorg- en welzijn, wonen, etc. De gemeente Peel en Maas beschikt ook over een digitale balie waar u folders kunt inzien, nieuwsfeiten over de gemeente en diverse andere informatie / folders kunt lezen en desgewenst downloaden.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Government

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gemeente Peel en Maas in Wilhelminaplein 1, Panningen Limburg 5981 CC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sport diensten in Panningen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Panningen Sport per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Panningen Limburg, 5981 CC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3692950]