Jan Reijnen BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Markt 37 , 5981 AP Panningen, Limburg
Land van Peel en Maas, Peel en Maas

E-mail

Over Jan Reijnen BV

Jan Reijnen BV is een bedrijf waar service, kwaliteit en klantvriendelijkheid nog vanzelfsprekend is. Ons bedrijf is een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1889 (!!) en tegenwoordig is uitgegroeid tot een moderne rijwielspeciaalzaak en sterk in gereedschap, techniek en veiligheid. Daarnaast hebben we een klein assortiment huishoudelijke artikelen. Op 13 november 2014 heeft de zaak de titel "Bij koninklijke beschikking hofleverancier" gekregen, iets waar we erg trots op zijn.

U vindt bij ons alles op het gebied van fietsen en alles wat daarmee te maken heeft.
Ons assortiment fietsen bestaat uit: stadsfietsen, hybride/trekking fietsen, elektrische fietsen, moederfietsen, transport/lifestyle/urban fietsen, kinderfietsen/loopfietsen, racefietsen, mountainbikes, speeder/crossway en diverse specials.
Daarnaast hebben we veel accessoires en andere fietsbenodigdheden. op het gebied. Van een eenvoudig ventielslangetje tot vele soorten fietstassen of zelfs een compleet navigatiesysteem speciaal voor op uw fiets.

Ook op het gebied van ijzerwaren en gereedschappen hebben wij u veel te bieden. Elke vakman en doe-het-zelver zal verbaasd zijn over het enorme assortiment. Het assortiment is niet voor niets Enorm uitgebreid te noemen.
Het bestaat ondermeer uit: (elektrische)gereedschappen, machines zowel hand- als stationaire machines, bevestigingsmaterialen, installatiematerialen, hang- en sluitwerk, sierbeslag, klimmaterialen zoals ladders en trappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, kasten en producten voor klimaatbeheersing.

Centraal gelegen in het centrum van Panningen aan de markt 37 zijn we gemakkelijk te bereiken via de ingang aan de voorzijde maar ook met de auto kunt u bij ons terecht. We hebben een eigen parkeerplaats voor onze klanten aan de achterzijde van onze winkel (inrit aan de Bernhardstraat tussen huisnummer 67 en 69).

Natuurlijk zijn er altijd vakkundige medewerkers die de tijd voor u nemen voor een goed advies en handige tips.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/JanReijnenBV/
Twitter: https://twitter.com/JanReijnenBV

Categorieën: Bike Shops, Motorcycle Dealer

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Jan Reijnen BV in Markt 37, Panningen Limburg 5981 AP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Panningen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Panningen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Panningen Limburg, 5981 AP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814702]