P L A N T E R ‘ S . . . D E N A T U U R O P J E H U I D ! !

P L A N T E R ‘ S  . . .  D E  N A T U U R  O P  J E  H U I D ! ! van OLIJVERIE.NL

Door: OLIJVERIE.NL  05-05-2011
Trefwoorden: Webshop, Online Bestellen, Cadeau

P E R S B E R I C H T

KIJK, RUIK, VOEL EN PROEF…
Prikkel je zintuigen met de verzorgingsproducten, accessoires en olijfolie van Olijverie.nl.P L A N T E R ‘ S  . . .  D E  N A T U U R  O P  J E  H U I D ! !
Het nieuwe Italiaanse cosmetische merk PLANTER’S creëert producten met helende eigenschappen voor ons lichaam, huid en haar. De focus wordt gelegd op de kwaliteit van de producten en op het gebruik van natuurlijke ingrediënten, en dat voor een `very fair price`. PLANTER`S Cosmetica is "made in Italy" en is al een ware hit in Duitsland en Frankrijk waar het een cosmopharmisch product wordt genoemd en
via apotheken wordt verkocht. In de toekomst hopen we dit assortiment verder uit te breiden.


N I E U W
Vier nieuwe PLANTER`S producten: uit de Rosa Mosqueta lijn (rozenbottel) een gezichtscrème en
een geconcentreerde gezichtsolie. Uit de Bagnolatte Burrocorpo lijn een verstevigende bodybutter
en een badmelk, beiden met olijfolie. Natuurlijk hebben we alle producten zelf uitgeprobeerd en
het mag gezegd worden... het zijn stuk voor stuk heerlijke verwennerijen die je echt niet wilt missen!

W I E  Z I J N  W I J ?
De Olijverie houdt van die oh zo heerlijke olijf en alles wat daar mee te maken heeft. Onze verzorgings-producten hebben als basis olijfolie. Wij halen de producten rechtstreeks uit Frankrijk, Italië en Turkije.
Heerlijk geurende vloeibare zepen, rijke handcrèmes en bodylotions, stoere stukken zeep… en natuurlijk ook smaakvolle olijfolie en olijven. Alles is mooi te combineren met accessoires zoals luxe handdoeken, vertinde schalen en handgemaakte badborstels.

A S S O R T I M E N T
Wij hebben de volgende merken in het assortiment: Compagnie de Provence, Savons de Provence, Babylon-Bubbles, Ottomania, Iris Hantverk, Tadé, Aleppo Soap Co., Planter’s, Erbaviva, PPD, Ardoino, Ferrán Adrià, Frantoia en Valderrama.-  E I N D E  P E R S B E R I C H T  -

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Alle bovengenoemde producten zijn terug te vinden in onze webwinkel . Voor vragen, digitaal beeldmateriaal of het uitlenen van producten: | contact Lilian van der Ven  06-54331138.

Trefwoorden: Bodymilk, Cadeau, Geschenk, Olijf, Olijfolie, Online Bestellen, Webshop