I-FourC Virtual File

Door: I-Fourc Technologies  04-09-2013
Trefwoorden: Digitaal Archief, digitaal dossier, Digitalising

I-FourC biedt in het kader van digitalisering met de I-FourC Virtual File een unieke belevenis. Met de I-FourC Virtual File worden ingescande documenten weergegeven als traditionele papieren dossiers. Ook het gemak speelt bij I-FoourC Virtual File een rol. Klanten kunnen dankzij een 'digital inking'-techniek gewoon schrijven op documenten in de I-FourC Virtual File en aantekeningen maken, net zoals in een fysiek dossier. Daarnaast kunnen de documenten in Virtual File worden voorzien van scheidingsbladen of tabbladen, waardoor de gebruiker eenvoudig kan bladeren en doelgericht kan zoeken naar het juiste document. In combinatie met een Tablet PC wordt de I-FourC Virtual File in vrijwel alle opzichten weer een 'gewoon' dossier.

Trefwoorden: Digitaal Archief, digitaal dossier, Digitalising

Andere producten en diensten van I-Fourc Technologies

04-09-2013

Digitaliseren

Digitalisering door I-FourC gaat verder dan het scannen van de documenten, het biedt namelijk toegankelijkheid van het hoogste niveau, altijd & overal.


04-09-2013

Extern Archiefbeheer

Extern Archiefbeheer door I-FourC garandeerd 100% leveringsbetrouwbaarheid van uw waardevolle documenten, die op elk gewenst moment opgevraagd kunnen worden en digitaal of fysiek aan u terug kunnen worden geleverd.


04-09-2013

I-FourC Virtual Archive

I-FourC Virtual Archive is een web-oplossing, waarmee u al uw dossiers kunt beheren op een veilige en eenvoudige wijze.