De oplossing voor al uw opbergproblemen

Door: Jalema  19-02-2008
Trefwoorden: Kantoorbenodigdheden, Kantoorinrichting, Archief

Jalema information management voor optimaal archiefbeheer
Jalema information management biedt u het deskundig advies, de tijd- en ruimtebesparende systematiek en de middelen die u nodig hebt voor optimaal archiefbeheer.

Kostenbesparing op archiefbeheer
Door onze efficiënte archiefoplossingen kunnen uw medewerkers meer tijd besteden aan andere doelgerichte werkzaamheden en wordt de informatie snel gevonden. Zie hieronder de verdeling van de kosten die u normaal gesproken kwijt bent aan archiefbeheer.

Kostenverdeling

  • Personeelskosten: ca. 90%
  • Ruimtekosten: ca. 3%
  • Materiaalkosten: ca. 7%

Voor elke behoefte een oplossing:

Fysiek archief
Archiefbeheer met de laterale archiefsystemen van Jalema met mappen, cd/dvd mappen, kasten (staand, verrijdbaar, roterend), rekken, kleurcodering, nuttige accessoires en software om het te beheren. Of u nu hangend of staand wilt archiveren, Jalema biedt u de mogelijkheden.

Extern archiefbeheer
U kunt kiezen voor het hoogwaardig archiefbeheer op dossierniveau (dynamisch archief), maar ook voor archiefbeheer van uw statisch archief.
Kijk op www.archiefspecialist.com

Verhuizingen
Er staat een fusie of nieuwbouw voor de deur. Wij zorgen ervoor dat uw complete archief (rekken, mappen) professioneel wordt verhuisd door de ervaren Jalema monteurs die dagelijks met de systemen werken. Archiefbeheer komt zo niet in gevaar. Neem contact met ons op voor meer informatie: [email protected]

Elektronisch archief
Eenvoudige en uitgebreide software voor archiefbeheer, voor inzicht en overzicht van alle informatie binnen een organisatie en mogelijkheden om uw (statisch) archief te digitaliseren. Op ICT-gebied werken we nauw samen met een partner die zich gespecialiseerd heeft op dit gebied.

Advies over archiefbeheer
Onze deskundige Account Managers staan u desgewenst terzijde bij een zorgvuldige inventarisatie van uw situatie en wensen en met het verstrekken van tijd-, ruimte- en kostenbesparende adviezen m.b.t. archiefbeheer. Neem contact op.

Gerelateerde onderwerpen:
tabbladen | opbergen | opbergmap | kantoorbenodigdheden | ordner

Trefwoorden: Archief, Kantoorbenodigdheden, Kantoorinrichting, Opbergmap, Ordner, Tabbladen,