DESI-line: luxe presentatiemappen

Door: Jalema  27-02-2008
Trefwoorden: Communicatie, Map, Dossier

De Jalema DESI-line is een innovatief en hoogwaardig mappenprogramma. De Jalema DESI-line bestaat uit een reeks luxe mappen voor zeer uiteenlopende toepassingen.

Het ontwerp van de map kenmerkt zich door de mooie ronde belijning en heeft een representatieve uitstraling door het gebruik van stevig, chic karton. De representatieve mappen zijn verkrijgbaar in de stijlvolle kleuren, antraciet, donkerblauw en bordeauxrood.

De Jalema DESI-line komt tegemoet aan alle functionele wensen voor het presenteren van documenten. De luxe mappen zijn uitermate geschikt voor presentaties, het aanbieden van offertes en het opbergen van aktes.
DESI-line Insteekmap A4
De ronde insteek aan de voorzijde zorgt voor een stijlvolle presentatie van enkele losse documenten. Een handige insteekmap voor het opbergen van losse documenten. Bijvoorbeeld voor het opbergen van een polis, offerte of lopende projecten welke nog op het bureau dienen te blijven. In de insteekmap ziet alles wat loszit er strak georganiseerd uit. De voorzijde van de map heeft een mooie ronde insteek.
Opbergcapaciteit: 5 mm.
DESI-line Insteekmap A4
DESI-line Pocketmap A4
Mooie stevige map voor het versturen van een catalogus. De Pocketmap is uitermate geschikt voor losse bladen of documenten met wat meer volume, zoals brochures en catalogi. De bovenkant is afgeschermd met een klep, waardoor de inhoud aan alle zijde is omsloten.
Opbergcapaciteit is 30 mm.
DESI-line Pocketmap A4
DESI-line Clipmap A4
Makkelijk uitnemen en tussenvoegen op elk gewenste plaats De zwarte JalemaClip is een uniek hechtmechaniek dat heen en weer bladeren overbodig maakt. Met de JalemaClip haalt u documenten probleemloos uit de map en u stopt ze er net zo makkelijk weer in. Wilt u de Clipmap personaliseren, dan kiest u voor de uitvoering met een transparant front (presentatiemap).
Opbergcapaciteit is 25 mm.
DESI-line Clipmap A4
DESI-line Combimap A4
Gehecht en losbladig presenteren in één map In de combimap kunt u documenten gehecht opbergen met de zwarte JalemaClip, maar ook de losse documenten kunt u opbergen in de aparte insteektas. Handig als u een presentatie wil opbergen, maar de bijgevoegde tekening of schetsen niet wilt perforeren. De Combimap is uitgevoerd met de JalemaClip en is zonder meer de meest veelzijdige presentatiemap die momenteel verkrijgbaar is.
Opbergcapaciteit: 2 x 20 mm.
DESI-line Combimap A4
DESI-line Offertmap A4
Een waardevolle map voor het aanbieden van uw offertes en bijbehorende documentatie Ook voor uw offertes geldt: het is de totaalpresentatie die telt. De Offertemap heeft links en rechts een insteekvak, zodat u de offerte en eventueel ondersteunend materiaal overzichtelijk kunt aanbieden. Extra slimmigheidje is de insteekmogelijkheid voor een visitekaartje.
Opbergcapaciteit: 20 mm.
DESI-line Offertemap
Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het Jalema DESI-line mappenprogramma snel op de site van Jalema Office Supplies

Trefwoorden: Clipmap, Combimap, Communicatie, Dossier, Insteekmap, Map, Offertemap, Pocketmap, Presentatiemap,