Jalema File&Send: Versturen en opbergen in één!

Door: Jalema  25-02-2008
Trefwoorden: Communicatie, Mailing, Archief

De Jalema File&Send map is een gemakkelijke, overzichtelijke en opvallende manier om uw informatie te verzenden en er zeker van te zijn dat de informatie ook gezien wordt én overzichtelijk bewaard blijft.

Jalema’s nieuwe File&Send map is envelop en opbergmap in één. Als envelop garandeert de File&Send map extra attentiewaarde voor uw documentatie of mailing. De informatie is vervolgens al meteen gebundeld in een gebruiksklare originele Jalema map met het flexibele hechtmechaniek JalemaClip.

De robuuste File&Send map is uitgevoerd in 300 grams karton en is voorzien van een extra rand waarmee de map wordt dichtgeplakt en verzendklaar gemaakt. Op de achterzijde is ruimte voor het adresetiket. De ontvanger scheurt de rand eraf en houdt de overzichtelijk met documentatie gevulde werkmap over.
Jalema File&Send Achterzijde
File&Send achterzijde
Jalema File&Send Voorzijde
File&Send voorzijde


Vraag snel een proefexemplaar aan !

Uw eigen File&Send map?
Verstuurt u ook regelmatig documenten, offertes of andere papieren, maar wilt u graag een envelop en map in uw eigen huisstijl. Dat kan! Wij maken de File&Send in uw eigen huisstijl geheel conform uw wensen.

Informeer naar de mogelijkheden bij de verkoop binnendienst van Jalema via [email protected] of telefonisch via (077) 476 76 76.

Trefwoorden: Archief, Communicatie, Documenten, Dossier, Mailing, Opbergen, Versturen