Jalema Grip: Een stevige greep op uw informatie

Door: Jalema  29-02-2008
Trefwoorden: Communicatie, Presentatie, Klem

Aantrekkelijk, prettig leesbaar, handig in het gebruik!

Even een memo ophangen, die oproep kan er ook nog wel bij, die foto plakken we maar over het rooster. Dit fenomeen kent u vast wel. Memoborden veranderen in de praktijk snel in een chaotische wirwar van papier, tape en punaises, maar vanaf nu komt daar een eind aan.

Daarvoor zorgt Jalema Grip, het moderne en esthetische alternatief voor het gedateerde mededelingenbord. Jalema Grip is dankzij de aluminium klemlijst zeer representatief en bovendien handiger en efficiënter in het gebruik.

De Jalema Grip is leverbaar in vier standaard lengtes: 600, 900, 1200 en 2400 mm in de kleur aluminium en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Dus: kopen, ophangen en gebruiken!

In een handomdraai klemt u diverse formaten en diktes papier. Dankzij de kunststof rolletjes binnenin kunt u makkelijk vellen in- en uitvoegen zonder dat de andere vellen in de Jalema Grip eruit vallen. Dus alles van bestellingen en samenvattingen tot landkaarten, flip-over vellen en grote bouwtekeningen. Jalema Grip is dus ook een handig presentatiemiddel. Eenmaal erin kan het vel niet uit het profiel vallen. Wilt u het papier eruit halen, schadevrij uiteraard, dan volstaat opnieuw een simpele handbeweging.

Jalema Grip is overal toepasbaar. Thuis, op de werkplek, op beurzen, in productiehallen, conferentiezalen, restaurants, showrooms, scholen etc.
De voordelen:
  • representatief en eenvoudig te bevestigen;
  • de Jalema Grips kunnen gekoppeld worden (door de einddopjes eraf te halen);
  • bovenop de Jalema Grip kan een stift of pen gelegd worden;
  • flip-over functie; u klemt tot 10 vellen papier in de Jalema Grip;
  • de voorzijde kan voorzien worden van een etiket, tekst of een kleurstrook;
  • geschikt voor vele papierdiktes en –formaten.
Jalema Grip houdt alles stevig in de greep.

externe links
Jalema Nederland
Jalema.com

Trefwoorden: Communicatie, Jalema, Jalemagrip, Klem, Papierhouder, Presentatie,