Jalema mappen: multifunctioneel en representatief

Door: Jalema  12-03-2008
Trefwoorden: Communicatie, Presentatie, Mappen

Mappen van Jalema: informatie netjes bewaard

Jalema heeft veel verschillende soorten mappen. Deze kunnen gebruikt worden om dagelijks mee te werken of om te archiveren. Brieven, offertes, facturen, foto’s, ordners en vergunningen, alles heel simpel binnen handbereik of goed opgeborgen in mappen van Jalema!

Mappen online bestellen

In de online Shop van Jalema kunt u alle producten bekijken en bestellen. Als u online wilt bestellen, klikt u op ‘Login voor klanten’. Hiervoor heeft u een password en een inlogcode nodig. Als u deze nog niet heeft, kunt u die bij Jalema aanvragen.

Jalema hangmappen

Het Jalema hangmappensysteem heeft een unieke éénpuntsophanging waarmee de hangmappen lateraal d.w.z. dwars aan een profiel hangen. De profielen kunnen boven elkaar worden bevestigd, waardoor meerdere rijen gecreëerd kunnen worden in een kast of rek. De mappen zijn veel dunner dan ordners, waardoor ze veel minder ruimte innemen. Met een simpele handbeweging kunt u mappen uitnemen en tussenvoegen.

Kleurcodering op mappen maakt van zoeken vinden

Het opzoeken van mappen kan maar liefst 40% sneller door het toepassen van Jalema’s unieke kleurcoderingssystemen. In één oogopslag is duidelijk waar u welke map kunt vinden. U kunt werken volgens uw eigen systematiek. Verkeerd opgehangen mappen vallen meteen op omdat ze een onderbreking vormen in de kleurenreeks.

Representatieve Presentatiemappen

De presentatiemappen van Jalema zijn representatief en kunnen bovendien veel informatie opbergen. Door de combinatie van karton en een lamineerlaag zijn deze mappen erg duurzaam. Binnen de Otanra lijn zijn er verschillende soorten mappen. Aan u de keus welke mappen het meest gebruiksvriendelijk zijn.

Jalema Mappen

Jalema Hechtmappen

Jalema heeft diverse soorten hechtmappen in het assortiment. Deze zijn ideaal als u een bepaalde volgorde wilt aanhouden. Deze mappen van Jalema zijn voorzien van een JalemaClip. De JalemaClip is perfect voor het bundelen van allerlei soorten en formaten documenten. Bovendien is het mogelijk te bladeren zoals met een boek. Deze hechtmappen zijn uitstekend geschikt voor dikke dossiers.

Tabbladen

Met de Jalema tabbladen kunt u eenvoudig een overzichtelijke onderverdeling maken in de verschillende mappen. Zo kunt u in een map makkelijk de juiste informatie vinden. Jalema heeft verschillende soorten tabbladen: wit karton met schrijflijnen, 5 of 10 gekleurde tabs of met de letters A-Z. Jalema kan speciale tabbladen voor u maken tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Vraag naar onze veelzijdige mogelijkheden: [email protected]

Jalema mappen: de oplossing voor al uw opbergproblemen!

Gerelateerde onderwerpen:

Archiefruimte
Rekken
Archiefinrichting
Personeelsdossier
Opbergsysteem


Overige Links
Jalema.nl
Jalema.com

Trefwoorden: Communicatie, Hangmappen, Jalemaclip, Mappen, Opbergen, Presentatie, Presentatiemappen,