Jalema Secolor mappen: Hét efficiënt werken met mappen op kantoor en thuis.

Door: Jalema  22-02-2008
Trefwoorden: Archief, Documenten, Mappen

Jalema Secolor mappen
Hét efficiënt werken met mappen op kantoor en thuis.
Het totale programma is zo ontwikkeld dat het op elke opbergvraag een treffend en efficiënt antwoord heeft. Het Jalema Secolor mappenprogramma bestaat uit werk- en archiefmappen, hangmappen, hangmappen voor legbord en accessoires.

Secolor werk- en archiefmappen
Het Secolor mappenprogramma is geschikt voor het werken met mappen op kantoor of thuis. Het totale programma is zo ontwikkeld dat het op elke opbergvraag een treffend en efficiënt antwoord heeft. Er zijn tot nu toe maar liefst 19 varianten ontwikkeld om tegemoet te kunnen komen aan alle functionele wensen bij het dagelijkse gebruiken, opbergen en bewaren van documenten van de meest uiteenlopende aard en omvang. Archiveren is mogelijk als losse werkmap, als binnenmap in laterale archiefsystemen, in frontale hangmappen, staand, liggend, in cassettesystemen, etc.

Secolor hangmappen en opbergsystemen
De laterale hangmap met speciale éénpuntsophanging, is in de loop der tijd uitgegroeid tot een standaard in de kantoorbranche. Wie Secolor laterale hangmappen gaat gebruiken komt in aanraking met het zogenaamde pendelen; een handeling waarbij met één simpele handbeweging een map uit het archief wordt gehaald. De mappen zijn dus op een snelle manier uit het opbergsysteem te nemen en evenzo snel weer tussen te voegen op elke willekeurige plek. Bovendien hangt, door dit laterale opbergsysteem, elke map direct grijpbaar. Daarnaast nemen de mappen niet meer ruimte in dan het papier dik is (vergelijk: een ordner is altijd 8 cm, ook al zit er maar 1 A4’tje in).

Jalema Secolor Clipmap
De Clipmap is verkrijgbaar in A4 en Folio. De map is bedoeld voor het gehecht opbergen van o.a. facturen, correspondentie, projecten, enz. Het hechtmechaniek is de flexibele en unieke gele JalemaClip. Die maakt het o.a. mogelijk om op elke plaats in het dossier snel documenten toe te voegen of uit te nemen en te bladeren als in een boek. Klik hier voor meer informatie over de JalemaClip. Door de afmeting steken eventuele tabbladen niet buiten de map. Tevens heeft de map een extra klep die kan dienen als bladwijzer, afdekklep of indicatiestrook. Karton: 270 grams chloorvrij en zuurvrij Colorkraft.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het Jalema Secolor mappenprogramma snel op de site van Jalema Office Supplies

Trefwoorden: Archief, Documenten, Dossier, Mappen, Secolor