Schatorie Reuver Dakbedekkingen BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Industriestraat 14 , 5953 LX Reuver, Limburg
Beesel, Maasduinen

E-mail

Over Schatorie Reuver Dakbedekkingen BV

Schatorie Dakbedekkingen is een echt familiebedrijf met traditie. Van vader op zoon, samen al meer dan honderd jaar ervaring in daken. Jaren hebben we expansief gewerkt en een gestage groei gekend die veilig is opgebouwd op stevige fundamenten. Schatorie biedt namelijk een totaalpakket aan van producten en diensten voor het complete dak. Vanaf de dakvloer tot de afwerking met pannen, leien, zink, koper, bitumineuze dakbedekking of kunststofmembramen inclusief alle toebehoren. Onze naam is onze garantie en we gebruiken alleen kwaliteitsmaterialen.

Wij hebben ons meester gemaakt in alle soorten dakbedekkingen en bijbehorende werken. De oprichter van ons bedrijf deed dit op kleine schaal en 4 generaties verder is dit uitgebreid met een volledig dienstenpakket op gebied van daken en dakconstructies.
Zo voerde wij projecten uit van 1 woning tot 100 woningen. Van goot tot schoorsteen. Van spanten plaatsen tot pannen leggen. Van garage platdak tot fabrieksdaken.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Roofing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schatorie Reuver Dakbedekkingen BV in Industriestraat 14, Reuver Limburg 5953 LX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Reuver Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Reuver Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Reuver Limburg, 5953 LX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817762]