Balloonie - Ballonversiering - Decoratie Roermond

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Julianalaan 6 , 6042 JG Roermond, Limburg

E-mail

Over Balloonie - Ballonversiering - Decoratie Roermond

U hebt binnenkort een feest of andere speciale gelegenheid? Dan is een ballonnenboog of een andere ballonnenversiering een leuk idee! Bij Balloonie kunt u kiezen uit een tal van mogelijkheden! Wij maken wát u wilt, wannéér u wilt en wáár u wilt tegen de allerscherpste prijzen!

Een Ballonversiering is áltijd leuk!
Heeft u een Bruiloft, verjaardag of een communie? Ieder feest verdient een persoonlijke uitstraling. Balloonie maakt ballonnenbogen en ballonpilaren van kwaliteit voor elke gelegenheid.

Ballonnenversiering voor iedereen, zowel zakelijk als privé.
Wij hebben een breed aanbod, voor zowel particulieren als bedrijven en winkels, en leveren door heel Nederland! Een ballonnenboog, ballonnenslinger of ballonnenpilaar is altijd stijlvol, feestelijk en er wordt een gemoedelijke ambiance gecreëerd. Vrijwel niets is onmogelijk en vrijwel alles is van ballonnen te maken.

Ballonnenversiering zoals u dat wilt!
Uw wensen? Uw wensen zijn voor ons het aller belangrijkste, en is daarom ook geheel door u zelf samen te stellen, wij geven u graag daarbij advies en staan hiervoor ten alle tijden tot uw beschikking. Ook komen wij graag kijken om met u mee te denken. U wilt tenslotte toch ook dat de gelegenheid tot in de puntjes wordt verzorgd? Wij helpen u graag hierbij.

Waarom zou u kiezen voor Balloonie?

Kwaliteit van uw decoratie
Supersnelle levertijd
Zelf samen te stellen ballonnenversiering
Zelf te ontwerpen ballonnenversiering, inclusief kleuren
Wij werken uitsluitend met kwaliteits producten
6 dagen per week bereikbaar

Wilt u graag binnenkort een ballonversiering en twijfelt u over wat de mogelijkheden zijn? Kom dan langs in onze winkel, uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen of vul ons contactformulier in. Wij horen graag van u.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/telefoonreparatielimburg

Categorieën: Party Supplies

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Balloonie - Ballonversiering - Decoratie Roermond in Julianalaan 6, Roermond Limburg 6042 JG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Roermond Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Roermond Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Roermond Limburg, 6042 JG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821927]