Fysiotherapie en Fysio Fitness Fincken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Onze Lieve Vrouweplein 17 , 6043 BL Roermond, Limburg

E-mail

Over Fysiotherapie en Fysio Fitness Fincken

Missie, visie en strategie:

Missie: de missie van Fysio Fitness Fincken is om excellente fysiotherapeutische zorgverlening aan te bieden en hierbij trendsetter te zijn in bedrijfsvoering en innovatief vermogen.

Visie: de visie van Fysio Fitness Fincken is hanteren van een beleid met als doel verantwoorde zorg leveren aan de patiënt, met een goede sturing van de bedrijfsvoering.
Met verantwoorde zorg wordt bedoeld: een optimale en doelmatige dienstverlening ten aanzien van fysiotherapeutische behandeling. De cliënt staat hierbij centraal en wordt verantwoordelijk geacht voor het oplossen van zijn lichamelijk probleem. De fysiotherapeut begeleidt en stuurt hierin. De fysiotherapeut stelt een behandelplan op gebaseerd op de hulpvraag van de cliënt. Het leren omgaan met en mogelijk accepteren van blijvende beperkingen door de cliënt, hoort mede tot de taak van de fysiotherapeut.

Strategie: Fysio Fitness Fincken is aangesloten bij meerdere beroepsverenigingen en een landelijk opererend netwerk (Het Gezonde Net) waardoor optimale en verantwoorde dienstverlening alsmede innovatie gewaarborgd zijn.

Fysio Fitness Fincken
Fysiotherapie: "Van patiënt naar cliënt''

De fysiotherapeutische behandeling is gericht op het opheffen van stoornissen in het lichaam, die leiden tot lichamelijke klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Deze klachten kunnen tevens leiden tot beperkingen in de dagelijkse bezigheden, het werk en sociale contacten. Fysiotherapiepraktijk Fincken streeft naar een optimale en doelmatige dienstverlening ten aanzien van fysiotherapeutische behandeling. De cliënt staat hierbij centraal en wordt mede verantwoordelijk geacht voor het oplossen van zijn lichamelijk probleem. De fysiotherapeut begeleidt en stuurt hierin, waarbij de aanpak tijdcontingent is en er tevens getracht wordt een gedragsmatige verandering teweeg te brengen ten aanzien van pijngewaarwording en bewegingsangst.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Fysiotherapie-en-FysioFitness-Fincken/308050382596611

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie en Fysio Fitness Fincken in Onze Lieve Vrouweplein 17, Roermond Limburg 6043 BL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Roermond Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Roermond Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Roermond Limburg, 6043 BL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827383]