Haegens Kraanverhuur & Transport BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Elmpterweg 43 45 , 6042 KJ Roermond, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Haegens Kraanverhuur & Transport BV

Haegens Kraanverhuur BV is opgericht in 1982 en door de jaren heen uitgegroeid tot een middelgrote kraanverhuurder met veel ervaring in zowel het kraanverhuur als het transport. In 2010 zijn de bedrijfsactiviteiten uitgebreid middels de overname van Kraanverhuur Wijdeven Uden BV. In 2013 is het bedrijf verder uitgebreid middels het overnemen van de kraanverhuuractiviteiten van Swinkels Kraanverhuur v.o.f. te Someren. Ons bedrijf is centraal gevestigd in het zuidoosten van Nederland en met name werkzaam in de Benelux.

Haegens kent haar vakgebieden. Op het gebied van kraanverhuur, hebben we zowel mobiele telescoopkranen als mobiele snelopbouwtorenkranen ter beschikking staan. Daarnaast behoren speciale transporten en machineverhuizingen tot ons dienstenpakket. En wanneer er verreikers, heftrucks, rijplaten of hulpmaterialen aan te pas komen, zorgen we hier ook voor.

Dag en nacht staan we voor u klaar. Vaak is één telefoontje voldoende. En wanneer u op zoek bent naar praktijkgericht advies, brengen we graag een bezoek aan u om de opdracht te bespreken.

We zijn aangesloten bij de Vereniging Verticaal Transport en VVT erkend. Daarnaast zijn we VCA gecertificeerd. Dit is de Veiligheids Checklist Aannemers. Tevens zijn we aangesloten bij Transport en Logistiek Nederland.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Towing Equipment

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Haegens Kraanverhuur & Transport BV in Elmpterweg 43 45, Roermond Limburg 6042 KJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Transport diensten in Roermond Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Roermond Transport per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Roermond Limburg, 6042 KJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822127]